Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en lang række andre organisationer. Her er nogle af de vigtigste i alfabetisk rækkefølge:

Danmark

  • CISU – CIvilSamfund i Udvikling, som støtter ulandsprojekter herunder vores
  • Helm. Helm.nu sælger tasker på almindelig vis fra deres hjemmeside, men man får rabat på deres tasker, hvis man leverer en brugt taske ved køb af ny, De giver så deres brugte skoletasker til NGO Arushas Venner, som vi fordeler i Tanzania.
Vi uddeler skoletasker til børn på et børnehjem i Arusha
Vi uddeler skoletasker til børn på et børnehjem i Arusha
  • Brilleforretningen Møller Sandal i Aarhus mollersandahl.dk. Gitte Dannemann Søndergaard er medejer. Når folk køber briller hos dem, så får de, og hun donerer de brugte briller til os. Vi fordeler dem så i Tanzania blandt folk, der ellers ikke har råd til briller.
  • Love Spring Danmark https://lovespring.dk/da/forside/. Love Spring Danmark hjælper så menesker i Afrika kan få rent drikkevand . Love Spring indsamler penge blandt andet i gennem skole løb, og de har hjulpet Tanzania og Ngo Arushas Venner til at skaffe drikkevand i 16 landsbyer.
  • RAV – Redder af Verden https://redderafverden.dk/. RAV sender uddannede danske falkreddere ud i verden og instruerer bl.a. i at bruge hospitalsudstyr. RAV uddanner i førstehjælp og instruerer tanzanianere i at anvende og vedligeholde brugte danske ambulancer.

Tanzania

  • Tanzania Pamoja Organization. “Pamoja” udtalt {pa-mo-dja] betyder “fællesskab”/”samarbejde” på swahili.
  • Landsbyorganisationer: Når vi laver projekter i landsbyer i Tanzania, så samarbejder vi altid med deres mange lokale organisationer. Landsbyerne er særdeles velorganiserede, og enhver landsby har kvindegrupper, ungdomsgrupper, ledergrupper, skolegrupper mv. I forhold til f.eks. kvinders sundhed, menstruation og fødsler er lokale kvindegrupper en oplagt samarbejdspartner.