TAK!!!!!!!

Vi vil gerne benytte denne chance til at udtrykke vores dybeste taknemmelighed og anerkendelse for jeres uvurderlige indsats og bidrag til indsamlingen. Tak, fordi i har været med til at redde over 2000 menneskers liv gennem jeres generøsitet og støtte.

Jeres involvering og engagement i indsamlingen har været af afgørende betydning for dens succes. Det er utroligt at tænke på, hvor stor betydning jeres donation og opbakning har haft for så mange mennesker. Jeres bidrag har gjort en kæmpe forskel og har været med til at forvandle deres liv på en afgørende måde.

Ikke alene har i vist et hjerte af guld ved at give økonomisk støtte, men i har også været med til at sprede budskabet om indsamlingens formål og vigtigheden af at hjælpe dem, der har brug for det mest. I har formået at skabe opmærksomhed omkring dette vigtige emne og har inspireret andre til at handle og gøre en forskel.

Vi er dybt taknemmelige for jeres store indsats og dedikation. I har ikke blot reddet liv – I har givet folk håb, fremtidsperspektiver og en mulighed for at bygge en bedre tilværelse for sig selv og deres familier. Jeres støtte har gjort det muligt for os at fortsætte vores arbejde med at redde endnu flere menneskeliv og skabe positive forandringer i samfundet i Tanzania.

Ord kan ikke helt beskrive, hvor meget jeres hjælp og støtte betyder for os og dem, vi hjælper. Jeres generøsitet og medmenneskelighed har gjort en ubeskrivelig forskel i denne indsamling, og vi vil evigt være taknemmelige for, at du har valgt at være en del af denne vigtige mission.

Endnu engang, tusind tak for at være med til at redde over 2000 menneskers liv. Jeres handlinger har sat et dybt aftryk og vil fortsætte med at betyde alt for de mennesker, i har hjulpet.

Vi håber på at kunne dele billeder af majsmelet når det ankommer til masaierne. Følg med på Facebook-profilen.